ΕΣΔΕΠ

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του ΕΣΔΕΠ για την ασφάλεια και την καθαριότητα από τη 1:30 έως τις 3:30 μ.μ. στο αμφιθέατρο «Νικόλαος Εμπειρίκος» της Σχολής Θετικών Επιστημών. Την κοινότητα ενημέρωσαν αναλυτικά ο αντιπρύτανης κ. Ι. Παντής, ο αναπληρωτής πρόεδρος του Σ.Ι. κ. Β. Ταρλατζής, ο κοσμήτορας της Σ.Θ.Ε. κ. Σ. Παυλίδης και ο αναπληρωτής κοσμήτορας της Πολυτεχνικής κ. Κ. Κατσάμπαλος. Στη συζήτηση συμμετείχαν πολλοί συνάδελφοι, οι οποίοι έθεσαν ερωτήσεις και αντάλλαξαν απόψεις. Η συμμετοχή, όμως, για ένα θέμα που μας έχει πολύ απασχολήσει φέτος, θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερη.

Η σύμβαση για τη φύλαξη (στην οποία συμπεριλαμβάνονται και αρκετοί υπάλληλοι γραφείων) θα ανανεωθεί για μερικούς μήνες, μέχρι να συναφθεί η διετής μετά από διαγωνισμό, ενώ η προσωρινή σύμβαση για την καθαριότητα θα αρχίσει μετά το Πάσχα με διάρκεια επίσης μερικών μηνών, μέχρι να συναφθεί η διετής μετά από διαγωνισμό.

Θα συσταθεί γραφείο ελέγχου των υπηρεσιών καθαριότητας και φύλαξης, ώστε να μπορεί η πανεπιστημιακή κοινότητα να ενημερώνει τους υπεύθυνους για τυχόν προβλήματα (ο ΕΣΔΕΠ θα αναρτήσει τα ονόματα και τα τηλέφωνα στην ιστοσελίδα του). Στην καθαριότητα και τη φύλαξη θα απασχοληθεί και το προσωπικό που ήδη εργάζεται στο Α.Π.Θ.

Θερμές ευχαριστίες στους συναδέλφους που συμμετείχαν στη σημερινή εκδήλωση.

Μιχάλης Χρυσανθόπουλος

Στιγμιότυπα

Προσφατα νέα