Ανακοίνωση κοινών εκδηλώσεων ΕΣΔΕΠ ΑΠΘ με άλλους συλλόγους για τη διαθεσιμότητα

Στη συνάντηση εκπροσώπων των συλλόγων Ε.Σ.Δ.Ε.Π. του Α.Π.Θ. και Σ.Δ.Ε.Π. του Πα.Μακ., όπως και των συλλόγων Διοικητικού Προσωπικού, Ε.Τ.Ε.Π. και Ε.Ε.Δ.Ι.Π. του Α.Π.Θ., η οποία έγινε στις 3/10, αποφασίστηκαν οι παρακάτω κοινές εκδηλώσεις στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας μας για το μέτρο της διαθεσιμότητας:

 – Τη Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, στις 18:30, στο Αμφιθέατρο Τελετών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, ανοιχτή συζήτηση με εκπροσώπους κοινοβουλευτικών κομμάτων με θέμα «Το Δημόσιο Πανεπιστήμιο σε κρίση:  μεταρρύθμιση ή απορρύθμιση» και ομιλητές τους Β. Καρακωστάνογλου (ΝΔ), Τ. Κουράκη (ΣΥΡΙΖΑ), Μ. Ρεπούση (ΔΗΜΑΡ), Φ. Τσαλίδη (ΑΝΕΛ), Γ. Τσιλιγκιρίδη (ΚΚΕ) και Κ. Χρυσάφη (ΠΑΣΟΚ).

 -Την Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, στις 12:30, στην Αίθουσα Τελετών του Α.Π.Θ., συζήτηση με θέμα «Οι επιπτώσεις της διαθεσιμότητας στη λειτουργία του Α.Π.Θ.».

 – Την Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, στις 12:00, πορεία και δρώμενα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για την ενημέρωση των πολιτών για το Δημόσιο Πανεπιστήμιο και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.