ΕΣΔΕΠ

Στη συνάντηση εκπροσώπων των συλλόγων Ε.Σ.Δ.Ε.Π. του Α.Π.Θ. και Σ.Δ.Ε.Π. του Πα.Μακ., όπως και των συλλόγων Διοικητικού Προσωπικού, Ε.Τ.Ε.Π. και Ε.Ε.Δ.Ι.Π. του Α.Π.Θ., η οποία έγινε στις 3/10, αποφασίστηκαν οι παρακάτω κοινές εκδηλώσεις στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας μας για το μέτρο της διαθεσιμότητας:

 – Τη Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, στις 18:30, στο Αμφιθέατρο Τελετών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, ανοιχτή συζήτηση με εκπροσώπους κοινοβουλευτικών κομμάτων με θέμα «Το Δημόσιο Πανεπιστήμιο σε κρίση:  μεταρρύθμιση ή απορρύθμιση» και ομιλητές τους Β. Καρακωστάνογλου (ΝΔ), Τ. Κουράκη (ΣΥΡΙΖΑ), Μ. Ρεπούση (ΔΗΜΑΡ), Φ. Τσαλίδη (ΑΝΕΛ), Γ. Τσιλιγκιρίδη (ΚΚΕ) και Κ. Χρυσάφη (ΠΑΣΟΚ).

 -Την Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, στις 12:30, στην Αίθουσα Τελετών του Α.Π.Θ., συζήτηση με θέμα «Οι επιπτώσεις της διαθεσιμότητας στη λειτουργία του Α.Π.Θ.».

 – Την Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, στις 12:00, πορεία και δρώμενα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για την ενημέρωση των πολιτών για το Δημόσιο Πανεπιστήμιο και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Προσφατα νέα