ΕΣΔΕΠ

ΕΝΙΑΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ & ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
http://www.esdep.web.auth.gr/

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΕΣΔΕΠ ΚΑΙ ΣΤΟ 12ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΣΔΕΠ

Σε συνέχεια της Τακτικής Εκλογο-απολογιστικής Γενικής Συνέλευσης του ΕΣΔΕΠ-ΑΠΘ, σας ενημερώνουμε για τα ακόλουθα σχετικά με τις εκλογές του Συλλόγου:

Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ και της Εξελεγκτικής Επιτροπής του ΕΣΔΕΠ-ΑΠΘ και των εκπροσώπων του Συλλόγου στο 12ο Συνέδριο της ΠΟΣΔΕΠ θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015.

Η εκλογική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί στο ισόγειο του κτιρίου Διοίκησης, στο διάστημα 10.00-17.00. Οι υποψηφιότητες και τα ψηφοδέλτια θα πρέπει να κατατεθούν ηλεκτρονικά έως τη Δευτέρα 19/1/2015 και ώρα 12.00 μ.μ. και στις δύο δ/νσεις: Μιχ. Μπακογιάννης: mixalisb@lit.auth.gr και Σεραφείμ Αλεξίου: seralex@phed.auth.gr.

Η οικονομική συνδρομή για την διετία 2015-16 που θα πρέπει να καταβληθεί για να είναι τα μέλη (παλαιά και νεο-εγγραφόμενα) του ΕΣΔΕΠ-ΑΠΘ οικονομικά τακτο-ποιημένα και να μπορούν να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία έχει οριστεί στα 10€.

Ο κάθε συνάδελφος δικαιούται να ψηφίσει σε έναν (1) μόνον σύλλογο που θα επιλέ-ξει και για το ΔΣ του Συλλόγου και για εκπροσώπους στο συνέδριο της ΠΟΣΔΕΠ, στην περίπτωση που ανήκει και σε άλλο σύλλογο (Ιατρικής, Οδοντιατρικής).

Διευκρινήσεις για τα υποβαλλόμενα ψηφοδέλτια: (α) υποψηφιότητες για το ΔΣ έως 12, (β) υποψηφιότητες για την Εξελεγκτική Επιτροπή έως 3.
Για την Εφορευτική Επιτροπή

Ο Πρόεδρος

Μιχαήλ Μπακογιάννης

Προσφατα νέα