Ενιαίος Σύλλογος Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού ΑΠΘ: Απεργία και παράσταση στο Υπουργείο Μακ. Θράκης, Τετάρτη 15 Ιουνίου, ώρα 12:00

Ενιαίος Σύλλογος Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού ΑΠΘ

Δελτίο τύπου

Η Γενική Συνέλευση του Ενιαίου Συλλόγου Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΕΣΔΕΠ ΑΠΘ), του μεγαλύτερου Συλλόγου Πανεπιστημιακών Καθηγητών στην Ελλάδα, προκήρυξε 24ωρη απεργία για την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016 για τις αλλαγές στο μισθολόγιο και στο συνταξιοδοτικό σύστημα των πανεπιστημιακών καθηγητών.

Τα μέλη του Συλλόγου θα προβούν σε παράσταση στο Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, την ίδια ημέρα, Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016, στις 12:00, όπου αντιπροσωπεία θα καταθέσει το ψήφισμα με τα αιτήματα της απεργίας για να διαβιβαστεί στα αρμόδια Υπουργεία. Την ίδια ώρα οργανώνεται παράσταση στο Υπουργείο Οικονομικών από τους Συλλόγους των πανεπιστημιακών καθηγητών της Αθήνας.

Επισυνάπτεται το ψήφισμα του Συλλόγου με τα αιτήματα της απεργίας και σας καλούμε την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016, στις 12:00 στην πύλη του Υπουργείου Μακεδονίας Θράκης για να σας μεταφέρουμε τα προβλήματα του πανεπιστημίου και του προσωπικού του.

Αφήστε μια απάντηση