Ανακοίνωση για την εκλογική διαδικασία ανάδειξης εκπροσώπων στο ΔΣ του ΕΣΔΕΠ και στο 13ο Συνέδριο της ΠΟΣΔΕΠ

ΕΝΙΑΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ & ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ

ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΕΣΔΕΠ

ΚΑΙ ΣΤΟ 13ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΣΔΕΠ

 

Σε συνέχεια της Τακτικής Εκλογο-απολογιστικής Γενικής Συνέλευσης του ΕΣΔΕΠ-ΑΠΘ, σας ενημερώνουμε για τα ακόλουθα σχετικά τις εκλογές του
Συλλόγου:

  • Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ και της Εξελεγκτικής Επιτροπής του
    ΕΣΔΕΠ-ΑΠΘ και των εκπροσώπων του Συλλόγου στο 13ο Συνέδριο της ΠΟΣΔΕΠ θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017.
  • Η εκλογική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί στο ισόγειο του κτιρίου Διοίκησης, στο διάστημα 10.00-17.00. Οι υποψηφιότητες και τα ψηφοδέλτια θα πρέπει να κατατεθούν ηλεκτρονικά έως την Παρασκευή 27/1/2017 και ώρα 24.00 και στις δύο δ/νσεις: Μιχ. Μπακογιάννης: mixalisb@lit.auth.gr και Ελένη Παυλίδου: elpavlid@auth.gr.
  • Η οικονομική συνδρομή για την διετία 2017-18 που θα πρέπει να καταβληθεί για να είναι τα μέλη (παλαιά και νεο-εγγραφόμενα) του ΕΣΔΕΠ-ΑΠΘ οικονομικά τακτοποιημένα και να μπορούν να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία έχει οριστεί στα 10€.
  • Ο κάθε συνάδελφος δικαιούται να ψηφίσει σε έναν (1) μόνον σύλλογο που θα επιλέξει, και για το ΔΣ του Συλλόγου και για εκπροσώπους στο συνέδριο της ΠΟΣΔΕΠ, στην περίπτωση που ανήκει και σε άλλο σύλλογο (Ιατρικής, Οδοντιατρικής).

Διευκρινήσεις για τα υποβαλλόμενα ψηφοδέλτια: (α) υποψηφιότητες για το ΔΣ έως 12, (β) υποψηφιότητες για την Εξελεγκτική Επιτροπή έως 3, (γ) υποψηφιότητες για τους εκπροσώπους στο 13ο Συνέδριο της ΠΟΣΔΕΠ έως 24.

 

Για την Εφορευτική Επιτροπή

Ο Πρόεδρος

 

Μιχαήλ Μπακογιάννης

Αφήστε μια απάντηση