ΕΣΔΕΠ

ΕΝΙΑΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΠΘ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ

ΣΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΕΣΔΕΠ

ΚΑΙ ΣΤΟ 14ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΣΔΕΠ

16-1-2019

Σε συνέχεια της Τακτικής Εκλογο-απολογιστικής Γενικής Συνέλευσης του ΕΣΔΕΠ-ΑΠΘ, σας ενημερώνουμε για τα ακόλουθα σχετικά τις εκλογές του Συλλόγου:

  • Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ και της Εξελεγκτικής Επιτροπής του ΕΣΔΕΠ-ΑΠΘ και των εκπροσώπων του Συλλόγου στο 14ο Συνέδριο της ΠΟΣΔΕΠ θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019, από τις 10:00 έως τις 17:00 στο ισόγειο του κτιρίου Διοίκησης (αίθουσα VIP).
  • Οι υποψηφιότητες και τα ψηφοδέλτια θα πρέπει να κατατεθούν ηλεκτρονικά έως τη Δευτέρα 4/2/2018 και ώρα 14.00 και στις δύο δ/νσεις: Χαράλαμπος Φείδας: hfeidas@geo.auth.gr και στη γραμματέα της Εφορευτικής Επιτροπής Ελένη Παυλίδου: elpavlid@auth.gr.
  • Η οικονομική συνδρομή για την διετία 2019-20 που θα πρέπει να καταβληθεί για να είναι τα μέλη (παλαιά και νεο-εγγραφόμενα) του ΕΣΔΕΠ-ΑΠΘ οικονομικά τακτοποιημένα και να μπορούν να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία έχει οριστεί στα 10€.
  • Ο κάθε συνάδελφος δικαιούται να ψηφίσει σε έναν (1) μόνον σύλλογο που θα επιλέξει, και για το ΔΣ του Συλλόγου και για εκπροσώπους στο συνέδριο της ΠΟΣΔΕΠ, στην περίπτωση που ανήκει και σε άλλο σύλλογο (Ιατρικής, Οδοντιατρικής).

Διευκρινήσεις για τα υποβαλλόμενα ψηφοδέλτια:

(α) υποψηφιότητες για το ΔΣ έως 12,

(β) υποψηφιότητες για την Εξελεγκτική Επιτροπή έως 3,

(γ) υποψηφιότητες για τους εκπροσώπους στο 14ο Συνέδριο της ΠΟΣΔΕΠ έως 24.

Για την Εφορευτική Επιτροπή

H Πρόεδρος

Ζώζη Ζωγραφίδου

Ζώζη Ζωγραφίδου

Προσφατα νέα