ΕΣΔΕΠ

Σε συνέχεια της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του ΕΣΔΕΠ-ΑΠΘ στις 30/9/2021, σας ενημερώνουμε για τα ακόλουθα σχετικά τις εκλογές του Συλλόγου:

  • Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ και της Εξελεγκτικής Επιτροπής του ΕΣΔΕΠ-ΑΠΘ και των εκπροσώπων του Συλλόγου στο 15ο Συνέδριο της ΠΟΣΔΕΠ θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021 από τις 10:00 έως τις 17:00 στο ισόγειο του κτιρίου Διοίκησης (αίθουσα VIP).
  • Οι υποψηφιότητες και τα ψηφοδέλτια θα πρέπει να κατατεθούν ηλεκτρονικά έως τη Κυριακή 17/10/2021 και ώρα 14.00 και στις δ/νσεις: Γιώργος Ζωγραφίδης: zograf@edlit.auth.gr, καθώς επίσης στον πρόεδρο ή και τη γραμματέα της Εφορευτικής Επιτροπής: Α. Μπαλτζής (baltzis@auth.gr) και Ε. Μιχαλούδη (tholi@bio.auth.gr).
  • Η οικονομική συνδρομή για την διετία 2021-22 που θα πρέπει να καταβληθεί για να είναι τα μέλη (παλαιά και νεο-εγγραφόμενα) του ΕΣΔΕΠ-ΑΠΘ οικονομικά τακτοποιημένα και να μπορούν να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία έχει οριστεί στα 10€.
  • Ο κάθε συνάδελφος δικαιούται να ψηφίσει σε έναν (1) μόνον σύλλογο που θα επιλέξει, και για το ΔΣ του Συλλόγου και για εκπροσώπους στο συνέδριο της ΠΟΣΔΕΠ, στην περίπτωση που ανήκει και σε άλλο σύλλογο (Ιατρικής, Οδοντιατρικής).

Διευκρινήσεις για τα υποβαλλόμενα ψηφοδέλτια:

(α) υποψηφιότητες για το ΔΣ έως 12,

(β) υποψηφιότητες για την Εξελεγκτική Επιτροπή έως 3,

(γ) υποψηφιότητες για τους εκπροσώπους στο 15ο Συνέδριο της ΠΟΣΔΕΠ έως 24.

 

Για την Εφορευτική Επιτροπή

O Πρόεδρος

Αλέξανδρος Μπαλτζής

Προσφατα νέα