Απαντήστε στο: Κοινωνική πολιτική

Αρχική Συζητήσεις Διάλογος Κοινωνική πολιτική Απαντήστε στο: Κοινωνική πολιτική

#995
kalogeraskalogeras
Συμμετέχων

Συμφωνώ με όσα λέτε και τα ζω κάθε μέρα. Πιστεύω όμως ότι πρέπει να υπάρχουν προτεραιότητες στη διοίκηση ενός Ιδρύματος και σχέδια για περιπτώσεις όπως αυτές που ζούμε ιδιαίτερα φέτος.
Η αδυναμία να οργανωθεί με οποιονδήποτε άλλον τρόπο εκτός από αυτόν του να διαθέσει όπως στο παρελθόν πακτωλό χρημάτων για να λυθούν τα προβλήματα είναι λάθος.
Η αναδιάρθρωση του προσωπικού και η επιλογή μηχανισμών παρακολούθησης της πορείας των διαδικασιών, η διαδικασία του επείγοντος πρέπει να είναι κομβικό σημείο της όποιας διοιήκησης του Ιδρύματος.
Τα πολλά χρήματα που το κράτος διέθετε στο παρελθόν και που πήγαιναν από δω και από κει είχαν ως μοναδικό αποτέλεσμα την επίφαση λειτουργίας. Η λύση είναι η αναδιάρθρωση και η οργάνωση. Δεν μπορεί να χαλάει το ασανσέρ για παράδειγμα και να περιμένεις να γυρίσει ο υπεύθυνος υπάλληλος από την άδεια του (όχι ο συντηρητής αλλά αυτός που θα τηλεφωνήσει το συντηρητή!).
Προβληματίζομαι ιδιαίτερα καθώς την Παρασκευή μου είπαν πως εργολαβικοί περίπου 30 δε θα υπογράψουν τις νέες συμβάσεις και ότι θα προσληφθούν 30 νέοι (Γραφείων κυρίως).