Εκλογή Προέδρου Τμήματος Ιατρικής

Αρχική Συζητήσεις Διάλογος Εκλογή Προέδρου Τμήματος Ιατρικής

Βλέποντας 1 ανάρτηση (από 1 συνολικά)
 • Συγγραφέας
  Αναρτήσεις
 • #1285

  Αγαπητοί Συνάδελφοι σας κοινοποιώ την αλληλογραφία μου με την Γραμματεία της Ιατρικής Σχολή και τον κ. Πρύτανη (που εκτελεί χρέη Πρόεδρου της Σχολής) σχετικά με την Προκήρυξη εκλογής Προέδρου στην Ιατρική στις 2 Ιουλίου.

  Στις 20/06/2013 14:06, ο/η Εργαστήριο Ιατρικής Πληροφορικής έγραψε:

  Σας προωθούμε έγγραφο της γραμματείας με θέμα «Εκλογή Προέδρου Τμήματος Ιατρικής»
  Το έγγραφο βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

  http://www.med.auth.gr/gram/docs/69184_2012-7611.pdf

  Θέμα: Re: Ανακοίνωση – Εκλογή Προέδρου Τμήματος Ιατρικής
  Ημερομηνία: 20/06/2013 21:26
  Από: axatzito <axatzito@med.auth.gr>
  Προς: Εργαστήριο Ιατρικής Πληροφορικής <announce@med.auth.gr>
  Κοινοποίηση: <mylop@auth.gr>, <cryssant@lit.auth.gr>

  Tο συνημμένο έγγραφο/Πρόσκληση που υπογράφεται από τον κ. Πρύτανη δεν γράφει μέχρι πότε μπορούν να υποβληθούν και που υποψηφιότητες.

  Ερώτημα επίσης τίθεται εάν προβλέπεται προθεσμία γιά την προκήρυξη των εκλογών Προέδρων και εάν εν προκειμένω οι 12 ημέρες (7 εργάσιμες) θεωρούνται αρκετές.

  Ευχαριστώ,
  Απόστολος Χατζητόλιος

  Στις 21/6/2013 2:35 μμ, ο/η Γραμματεία Ιατρικής έγραψε:

  Αξιότιμε κύριε Χατζητόλιο,

  εκ μέρους του Πρύτανη του ΑΠΘ καθηγητή Γιάννη Μυλόπουλου σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4009/11 όπως αυτές έχουν τροποποιηθεί και ισχύουν, σε συνδυασμό με αυτές της προϊσχύουσας νομοθεσίας και τον Εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας του Α.Π.Θ. οι υποψηφιότητες για τη θέση Προέδρου Τμήματος μπορεί να υποβληθούν και κατά την ημέρα της εκλογής, η οποία γίνεται στο πλαίσιο ειδικής συνεδρίασης του εκλεκτορικού σώματος, ύστερα από πρόσκληση του Κοσμήτορα, ή του Πρύτανη (όταν δεν υπάρχει ή όταν υποψήφιος είναι ο Κοσμήτορας). Προθεσμία για προκήρυξη των εκλογών Προέδρων δεν προβλέπεται από το Νόμο.
  Κατόπιν τούτων ο Πρύτανης σας παρακαλεί για την άμεση επανόρθωση των εσφαλμένων ενττυπώσεων που προκάλεσε το χθεσινό μήνυμά σας.

  Η Προϊσταμένη της Γραμματείας της Ιατρικής Σχολής
  Θ. Γαζοπούλου-Τσουφλίδου

  Θέμα: Re: Εκλογή Προέδρου Τμήματος Ιατρικής
  Ημερομηνία: Fri, 21 Jun 2013 15:43:42 +0300
  Από: Apostolos Hatzitolios <axatzito@med.auth.gr>
  Προς: Γραμματεία Ιατρικής <info@med.auth.gr>
  Κοινοποίηση: “Πρύτανης Α. Π. Θ.” <rector@auth.gr>

  Αγαπητή κ. Γαζοπούλου,

  ενημερώστε τον φίλτατο κ. Πρύτανη ότι κατά την ταπεινή μου γνώμη α) όταν προκηρύσσονται εκλογές στην πρόσκληση πρέπει να αναφέρονται και τα αφορώντα τις υποψηφιότητες, κάτι που παρελήφθη και είχατε την καλοσύνη να κάνετε στο προσωπικό σας μήνυμα μετά την ερώτηση μου και β) ότι ακόμη και εάν δεν προβλέπεται από το Νόμο προθεσμία για προκήρυξη των εκλογών Προέδρων τούτο δεν σημαίνει ότι αυτές μπορεί να προκηρυχθούν λίγες μέρες μόνο πριν τη διεξαγωγή τους και μάλιστα εντός της εξεταστικής περιόδου, κάτι που καθιστά σχεδόν αδύνατη την προεκλογική διαδικασία (ασφαλώς ότι είναι νόμιμο δεν σημαίνει ότι είναι και δεοντολογικό).

  Κατόπιν τούτων δεν θεωρώ ότι δημιουργήθηκαν εσφαλμένες εντυπώσεις οι οποίες χρήζουν επανόρθωσης. Εάν πάντως επιθυμεί ο κ. Πρύτανης, μπορώ να δημοσιοποιήσω την ανταλλαγή των μηνυμάτων μας και πέραν των Μελών ΔΕΠ της Ιατρικής Σχολής στα οποία κοινοποιήθηκε το μήνυμα σας και στα οποία φαντάζομαι ότι θα κοινοποιήσετε και την απάντηση μου (κάτι που δεν μπορώ να κάνω εγώ: meli_dep@med.auth.gr).

  Απόστολος Ι. Χατζητόλιος
  Καθηγητής Παθολογίας
  Ιατρική Σχολή Α.Π.Θ.

Βλέποντας 1 ανάρτηση (από 1 συνολικά)
 • Πρέπει να συνδεθείτε για να απαντήσετε σε αυτό το θέμα.