Εσύ, Παναγιώτη, πήδηξες νωρίς

Αρχική Συζητήσεις Διάλογος Εσύ, Παναγιώτη, πήδηξες νωρίς

Βλέπουν 2 αναρτήσεις - 1 έως 2 (από 2 συνολικά)
 • Συγγραφέας
  Αναρτήσεις
 • #1583

  Συνάδελφοι,

  Στο σχόλιο του Παναγιώτη Γκλαβίνη με τίτλο «Το αλεξίπτωτο!» δεν έχω να πω παρά τα εξής:

  1. Η Ενωτική Πρωτοβουλία ποτέ δεν διακήρυξε ότι συναινεί στην χωρίς όρους μείωση του διδακτικού, ερευνητικού ή διοικητικού προσωπικού του Α.Π.Θ. Κατά συνέπεια, δεν έχει παραβεί καμία καταστατική αρχή της με την αντίδρασή της στο μέτρο της διαθεσιμότητας.

  2. Η Ενωτική Πρωτοβουλία έθεσε το θέμα της διαθεσιμότητας προς συζήτηση στη λίστα της και κάλεσε τον Σεπτέμβριο δύο φορές τα μέλη της σε ανοιχτή συνεδρίαση. Πιστεύει στο ανοικτό πανεπιστήμιο, αλλά δεν απομπολεί το δικαίωμα της απεργίας.

  3. Είμαστε ώριμοι, με απόψεις που διαφέρουν κατά πολύ και πολιτικά και ιδεολογικά, αλλά χωρίς δεσμεύσεις σε κόμματα ή σε άλλες παρατάξεις. Μόνοι μας καθορίζουμε την πορεία μας.

  4. Εύχομαι στον Παναγιώτη, μετά την έγκαιρη, όπως γράφει στο κείμενό του, αποχώρησή του από την Ενωτική Πρωτοβούλια, της οποίας υπήρξε ιδρυτικό και επιφανές μέλος, υποψήφιος στον ΕΣΔΕΠ και την ΠΟΣΔΕΠ, έχοντας εκλεγεί και στα δύο ψηφοδέλτια (τη θέση του μπορεί να την καταλάβει όποτε θελήσει), καλή προσγείωση. Μένουμε στο σκάφος οι ριψοκίνδυνοι.

  Μιχάλης Χρυσανθόπουλος

  #1588
  glavinisglavinis
  Συμμετέχων

  Ριψοκίνδυνος απεργός καθηγητής ΑΕΙ πάνω σε σκάφος που βουλιάζει είναι πολλές contradictions in terms μαζί, αγαπητέ Πρόεδρε. Εσύ ξέρεις να χειρίζεσαι καλύτερα τέτοιες καταστάσεις. Εγώ προτιμώ πιο καθαρές λύσεις κι ας μην είναι τόσο δημοφιλείς. Η σωτηρία της ψυχής είναι πολύ μεγάλο πράγμα, Μιχάλη. Εύχομαι τα καλύτερα μέσα από την καρδιά μου.

Βλέπουν 2 αναρτήσεις - 1 έως 2 (από 2 συνολικά)
 • Πρέπει να συνδεθείτε για να απαντήσετε σε αυτό το θέμα.