«Σκελετοί αδιαφάνειας Υπ. Παιδείας»

Αρχική Συζητήσεις Διάλογος «Σκελετοί αδιαφάνειας Υπ. Παιδείας»

Βλέπουν 3 αναρτήσεις - 1 έως 3 (από 3 συνολικά)
 • Συγγραφέας
  Αναρτήσεις
 • #1599

  Συνάδελφοι,

  Διαβάστε το σημερινό άρθρο του Απ. Λακασσά στην Καθημερινή:

  http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_10/10/2013_522408

  Και οι πλέον καχύποτοι θα αντιληφθούν ότι ως ΕΣΔΕΠ έπρεπε να αντιδράσουμε έμπρακτα στη διαθεσιμότητα.

  Μιχάλης Χρυσανθόπουλος

  #1606
  Λουκάς ΒλάχοςΛουκάς Βλάχος
  Συμμετέχων

  Μια και ο κ. Προέδρος διάλεξε επιλεκτικά ένα από τα πολλά άρθρα του κ. Λακασά, ώστε ακόμα «και οι πλέον καχύποπτοι θα αντιληφθούν ότι ως ΕΣΔΕΠ έπρεπε να αντιδράσουμε έμπρακτα στη διαθεσιμότητα.» Ας τον παρακαλέσουμε να διαβάσει ένα ακόμα…. άρθρο…

  http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.paideia&id=28365

  Τώρα που η επανάσταση θα φουντώσει… γιατί οι 100 οργανωμένοι φοιτητές που έμειναν στις παρατάξεις σε κάθε τμήμα, είναι έτοιμοι να βοηθήσουν το «έμπρακτο» έργο του ΕΣΔΕΠ και ξεκίνησαν και στο ΑΠΘ τις «καταλήψεις», υπόσχονται συνέχεια…. Να είσαι πάντα καλά πρόεδρε να μπεις μπροστά στο μεγάλο και «έμπρακτο» αγώνα σας… εγώ θα παραμείνω «καχύποπτος»

  Λουκάς Βλάχος

  #1607

  Πολύ καλό το άρθρο στο οποίο παραπέμπετε, αγαπητέ κ. Βλάχο, το έστειλε και ο κ. Λιτσαρδάκης στον Διάλογο κι εγώ στη λίστα της Ενωτικής Πρωτοβουλίας, της οποίας είστε μέλος. Δείχνει την τεράστια διαφορά μεταξύ Α.Π.Θ. αφενός, το οποίο λειτουργεί κανονικά, γίνονται εγγραφές, μαθήματα, κρίσεις, συνελεύσεις τμημάτων κτλ., και Ε.Κ.Π.Α. και Ε.Μ.Π. αφετέρου, που είναι κλειστά επί 40 μέρες.

  Κανείς συνάδελφος που δεν επιθυμούσε να απεργήσει δεν εμποδίστηκε στο Α.Π.Θ. να διδάξει ή να κάνει εξετάσεις. Δεν προκηρύχθηκαν συνεχόμενες απεργίες. Για το ότι η Σύγκλητος αποφάσισε να αρχίσει το εξάμηνο στις 7/10 αντί για τις 30/9 δεν νομίζω να φταίω εγώ.

Βλέπουν 3 αναρτήσεις - 1 έως 3 (από 3 συνολικά)
 • Πρέπει να συνδεθείτε για να απαντήσετε σε αυτό το θέμα.