Σύριγγες στο Αστεροσκοπείο του ΑΠΘ

Αρχική Συζητήσεις Διάλογος Σύριγγες στο Αστεροσκοπείο του ΑΠΘ

Βλέποντας 1 ανάρτηση (από 1 συνολικά)
 • Συγγραφέας
  Αναρτήσεις
 • #1887
  Λουκάς ΒλάχοςΛουκάς Βλάχος
  Συμμετέχων

  Από το «συνεργείο» των δυο ευγενέστατων ατόμων που περνάει και μαζεύει τα σκουπίδια από το κτήριο του αστεροσκοπείου στο ΑΠΘ κάθε μέρα, ζητήσαμε να κατέβουν σε μια τάφρο ενός μέτρου που είναι γύρω από το κτήριο, να το καθαρίσουν και αυτό. Όταν τελείωσαν διαπιστώσαμε ότι η «βρωμιά» που είχε η τάφρος ήταν «εκατοντάδες σύριγγες»… ναι στο κέντρο του ΑΠΘ, απέναντι από την κεντρική βιβλιοθήκη.. και δίπλα στο «βαγόνι» φάντασμα που συμπληρώνει το ντεκόρ στο κέντρο της Πανεπιστημιούπολης. Χαρίζω αυτές τις εικόνες στον «οικολόγο» συνάδελφο που σήμερα μάς ανακοίνωσε ότι θέλει να συνεχίσει να μας «κυβερνά» γιατί όπως μας λέει έχει «Όραμα για ένα Α.Π.Θ. συνεχώς εξελισσόμενο, βιώσιμο και λειτουργικό. Ένα δημόσιο Πανεπιστήμιο, ανοιχτό στην κοινωνία, ακαδημαϊκό και αξιοκρατικό, με συμμετοχικές διαδικασίες, προσβάσιμο σε όλους, οικολογικό και ψηφιακό.»

  Έλεος … όχι άλλες τέτοιες κορόνες από «αγωνιστές» με οράματα …. Η γνώμη μου είναι ότι πρέπει να τους αφήσουμε οριστικά στο περιθώριο. Να προσέξουμε επίσης και όσους τους έταξαν να τους φιλοξενήσουν, αν εκλεγούν, στη θέση του αντιπρύτανη για να μαζέψουν τιςς ψήφους των «οικολόγων».

  Προσοχή στις επόμενες πρυτανικές εκλογές στους «φανερούς» αλλά και στους «κρυφούς» υποψήφιους. Οι καιροί είναι πονηροί.. και η πρυτανεία δεν είναι «ερευνητικό πρόγραμμα» που κάποιοι που δεν τους είδαμε ποτέ θα το διεκδικήσουν με τη βοήθεια «οικολόγων». Γι’ αυτά όμως θα μιλήσουμε πάλι σύντομα… σήμερα ήθελα να σας μιλήσω για τις «σύριγγες» και τους «οικολόγους» μόνο. Ναι τους οικολόγους που γέμισαν το ΑΠΘ ποδήλατα και πάρκα.

  Λουκάς Βλάχος

Βλέποντας 1 ανάρτηση (από 1 συνολικά)
 • Πρέπει να συνδεθείτε για να απαντήσετε σε αυτό το θέμα.