Φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε πλέον στο ΑΠΘ.

Αρχική Συζητήσεις Διάλογος Φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε πλέον στο ΑΠΘ.

Αυτό το θέμα περιέχει 1 απάντηση, έχει 2 φωνές, και ανανεώθηκε τελευταία από Χαράλαμπος Φείδας Χαράλαμπος Φείδας 6 χρόνια, 1 μήνας πριν.

Επισκόπηση 2 δημοσιεύσεων - 1 έως 2 (από 2 συνολικά)
 • Συντάκτης
  Δημοσιεύσεις
 • #1809
  Λουκάς Βλάχος
  Λουκάς Βλάχος
  Συμμετέχων

  Μετά την ευρεία δημοσιότητα της έκθεσης του συναδέλφου Β. Γούναρη για τα γεγονότα που συνέβησαν κατά την αξιολόγηση τμήματος του ΑΠΘ, ο πρύτανης, που είναι «ευαίσθητος» στις συζητήσεις στα ΜΜΕ, κάλεσε τον κ. Γούναρη, τον Κοσμήτορα και τον πρόεδρο του αντίστοιχου τμήματος και αποφασίστηκε να καλέσει ο πρόεδρος τους φοιτητές που «τραμπουκίζουν» για να τους κάνει αυστηρές συστάσεις.

  Όποιος ή όποια συνάδελφος αναρωτιέται γιατί φτάσαμε εδώ έχει την απάντησή του ελπίζω.

  Πώς θα έπρεπε να είχαμε κινηθεί: Ο πρόεδρος και ο Κοσμήτορας γνώριζαν ότι θα είχαν «επισκέψεις» γιατί δεν είναι το πρώτο περιστατικό αυτό. Κάνουν λοιπόν τη σύσκεψη στην πρυτανεία πριν το γεγονός και συζητούν με τους υπευθύνους τις πανάκριβες υπηρεσίες «φύλαξης» για τη διαχείριση της επίσκεψης των «τραμπούκων» φοιτητών. Αν τώρα η υπηρεσία φύλαξης δε μπορεί να διαχειριστεί δέκα φοιτητές, να καταργηθεί, και κάπου αλλού θα βρούμε να διαθέσουμε τα 3.5 εκατομμύρια που πληρώνουμε μαζί με τους «εργολαβικούς» διοικητικούς υπαλλήλους στο συγκεκριμένο εργολάβο

  Λουκάς Βλάχος

  #1810

  Δυστυχώς κ. Βλάχο, το σχέδιο φύλαξης που τέθηκε σε ισχύ εδώ και εάν μήνα, περισσότερο ως σχέδιο εποπτείας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί παρά ως σχέδιο φύλαξης. Η υπηρεσία «φύλαξης» απλά καταγράφει την κατάσταση. Δεν χρειάζεται όμως να την καταγράφει η υπηρεσία αυτή, όλοι βλέπουμε ότι οι πανεπιστημιακοί χώροι έχουν γίνει άνδρο διακίνησης ναρκωτικών, έχουν ουσιαστικά καταληφθεί από παράνομους. Και δεν βλέπω να ενδιαφέρεται κανείς.

Επισκόπηση 2 δημοσιεύσεων - 1 έως 2 (από 2 συνολικά)

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.